Kuidas loovus tööelus enda kasuks tööle panna, mismoodi noortevaldkonnas enda professionaalse enesearenguga tegeleda ja kuidas Eesti Noorsootöötajate Kogu oma liikmeid sel teekonnal toetab? Novembris jagavad ENKi liikmed oma kogemusi.


Eneseareng on pidev protsess ja Eesti Noorsootöötajate Kogu annab hea võimaluse seda protsessi pidevalt töös hoida! Noorsootöötaja ja ENKi juhatuse liige Anneli Meisterson räägib täpsemalt, kuidas tema tegeleb enda professionaalse enesearenguga ning kuidas ENK talle sel teekonnal toeks on.


Kuidas oled loov oma töökohal?

Lähen iga päev tööle hea tujuga ning siis hakkab loovus juba iseenesest lendama. Mind inspireerivad uued olukorrad ja ma käivitun sellest täie võimsusega ning ilmselt see paneb ka minu loovuse tööle.


Kuidas tegeled enda professionaalse enesearenguga?

Hoian ennast kursis noortevaldkonnas toimuvaga ja loen erialast kirjandust, vaatan inspireerivad videoid või saateid, osalenl koolitustel ja mis kõige tähtsam – räägin ning arutlen endast targemate inimestega.


Kuidas ENK sinu enesearengut toetab?
Mulle meeldib teha asju koos inimestega ja tänu ENKile olen saanud teha koostööd kõige ägedamate inimestega! Ma olen saanud tuge ja leidnud õpimomente hetkedel, kui olen ise hätta jäänud. Lisaks olen tänu ENKile saanud julgust katsetada oma ideedega ning leidnud sõbrad kogu eluks.

Kuni 30. novembrini 2022 kestab meie uute liikmete kampaania!

Kõigi novembri jooksul liitujate ja soovitajate vahel loosime välja kaks ENKi seljakotti.

Kutsu kolleeg ENKi liikmeks